Sivasspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS maçı ne zaman, şifresiz mi?

Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray deplasmanda Sivasspor’la mücadele edecek. Soğuk havada zorlu bir maça çıkacak olan Galatasaray, Sivasspor’u deplasmanda yenip yeniden zirveye yükselmek istiyor. Peki, Sivasspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 16. haftasında geçen hafta liderliğe yükselen Galatasaray, Sivasspor ile deplasmanda mücadele ediyor. Üst üste 4 maçtır kazanan Galatasaray galibiyet serisini sürdürmek, geçen Kasımpaşa’yı deviren Sivasspor ise art arda ikinci maçını kazanmak için sahada…

Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 17.00 başlayacak mücadeleyi Erkan Özdamar yönetecek. Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Mauro Icardi, Kazımcan Karataş, Yunus Akgün ve Mathias Ross ile cezası olan Lucas Torreira bu maçta forma giyemiyor.

Ligde oynadığı 14 müsabakada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 30 puan topladı. Galatasaray, ligde 15. haftayı lider tamamladı. Süper Lig’de çıktığı maçların üçünü kazanan, beşinde berabere kalan ve yedisini kaybeden Demir Grup Sivasspor ise topladığı 14 puanla 15. haftayı 16. sırada bitirdi.

Süper Lig’deki son 5 maçında mağlubiyet yaşamayan Galatasaray, son 4 karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı. Ligde son yenilgisini 10. haftada Yukatel Kayserispor karşısında yaşayan sarı-kırmızılılar, bir sonraki hafta Corendon Alanyaspor ile berabere kaldı. Galatasaray, daha sonraki 4 maçında ise sırasıyla VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve İstanbulspor’u mağlup etti.

SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında bugün deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Sivas 4 Eylül Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak müsabakayı, hakem Erkan Özdamar yönetecek. Karşılaşma BeIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.